Guanyadors del concurs literari

Durant aquests últims mesos, els nens i nenes de sisè, hem estat organitzant un concurs literari. Aquest projecte va iniciar-se perquè a principis d'any ja havíem participat en un concurs literari, proposat des d'Òmnium cultural. Com que ens va agradar l'experiència, vam decidir organitzar-ne un nosaltres mateixos per sant Jordi, des de zero i encarregant-nos nosaltres de totes les parts.

Primer de tot vam fer diversos grups, amb l'objectiu de pensar i estructurar què ens calia per construir-lo: vam dissenyar les normes, la tipologia dels textos, les categories, els premis, el jurat...

Un cop escrites les bases del concurs, era l'hora de la literatura i deixar volar la imaginació, agafar llapis i paper i escriure, escriure i escriure! Tots els alumnes de sisè vam fer-hi alguna aportació literària. També vam obrir una categoria per tots els pares, mestres i persones adultes relacionades amb l'escola que volguessin participar-hi.

Ja fa unes setmanes que vam fer l'entrega de premis pels nens de sisè, allà vam dir els guanyadors, vam donar premis i vam fer lectures de tots els textos. Durant la passada Corofesta del dia 26 de maig es faran donar els premis als participants més grans. Els guanyadors van ser:

- Gemma Castellà, amb el conte: ella va decidir fer un pastís.
- Pep Mayolas, amb una poesia sobre l'angoixa: Dolor imaginari.
- David González, mestre d'anglès de l'escola, amb un relat de ciència-ficció política: el alzamiento.

Aquí us deixem els escrits que varen guanyar! Enhorabona a tots 3!