Com ho fa la classe de 3r colors durant el confinament?

Cada dimarts quedem per fer una videoconferència, xerrem una mica de com estem i compartim els dubtes que tenim de les tasques ... també aprofitem per compartir idees i propostes.
Els dijous tornem a quedar i aquest cop és per presentar-nos alguna cosa de les que hem treballat i compartir-la amb els companys i companyes. A partir d'ara però, farem tres grups i així serà més fàcil xerrar i potser fer algun joc i tot! També estem compartint els projectes personals (conferències sobre temes que interessen) de qui vol... és un moment molt bonic perquè totes i tots escoltem atentament i després podem fer preguntes... passem una mica de nervis junts i ens ajudem per superar-los! Un dels moments més bonics i emocionants és quan totes es veuen totes les pantalletes aplaudint al mateix temps! És genial!
Les videoconferències ens estan permeten veure'ns, que ho trobem molt a faltar, i de mica en mica, hi ha aportacions i regals espontanis que ens fem al final de les sessions i que ens ajuden a passar una bona estona i riure! Hem tingut una petita sessió de hip-hop, lectures de contes petits, trucs de màgia...
I així anem fent , mica en mica, veure'ns ens ajuda i fem petons per acomiadar-nos encara que siguin virtuals ens omplen el cor!
Seguirem endavant!
Setmana 7 confinament Covid-19, classe de colors.