ENS HO EM PASSAT GENIAL APRENENT! 3r i 4t

Els nens i nenes de 3r i 4t us volem explicar alguns dels moments viscuts a l’escola durant el primer, sentim que hem aprés molt!
A l’aula hem fet el projecte del calendari i hem creat el nostre propi calendari en petits grups. Duran les tardes creatives hem fet moltes coses d’art com per exemple 4 bústies que utilitzem per a: Felicitacions, respostes del moodle, propostes d’assemblea i intercanvis amb companys d’altres classes ara que no podem jugar amb ells.
Aquest curs hem introduït el Moodle i ara cada setmana tenim activitats per a fer.
Un dels projectes que ha sortit en la classe de colors són els bolets i per això hem fet uns “mushrooms” (Bolets) de papiroflèxia.
Aquest trimestre hem pogut gaudir de dues sortides; una al teatre a veure AVÚA un espectacle de dansa contemporània i circ. També vam fer una sortida per les Cinc sènies (torre d’Onofre Arnau ) castell de Mata i vam recol·lectar una mica de natura i de pas vam conèixer les masies, algunes són molt antigues.
A treball del cos hem fet ACROSPORT que es una mena de ball i acrobàcia, per no fer-nos mal anàvem a la platja a practicar, i hem fet una actuació final.