Taules de picnic a la platja

Quan vam començar a fer els racons de treball vam anar a la platja per estar a l’aire lliure pel coronavirus.
Com que queien els fruits dels arbres al terra i ens embrutàvem vam fer una carta a l’alcalde per demanar quatre taules de pícnic.
Al cap d’unes setmanes ens va visitar el senyor Miquel Angel, regidor d’educació de l’Ajuntament i la persona que cuida els espais públics. Aquesta persona ens va dir que posaria sis taules perquè si venien més persones hi hagi més espai, nosaltres n’havíem demanat quatre…
Un dia quan tornàvem d’una excursió vam veure les taules!! L’endemà era dimecres, vam baixar a fer racons i les vam estrenar!!
Ens vam sentir molts contents i contentes , orgulloses i emocionades per haver aconseguit les taules i queden molt boniques!
Ara ens agrada molt anar a treballar a la platja perquè no ens embrutem, ens toca el sol, estem molt còmodes, i podem fer el pati a la platja. També ens agrada fer-hi una salutació al sol de ioga per tranquil·litzar-nos i tornar a la feina dels racons.
Aviat ens visitarà l’alcalde i li podrem donar les gràcies.

Classe de l’hort: Anne, Adrià, Nora, Andreu, Noa, Fatumata, Luna , Jonc, Nadege, Nil, Jordi Kiami, Daniella, Estel, Faust, Gael, Nor, Índia , Gal·la i Adam