Circuit de córrer

A l'assemblea del grup de l'obrador va sorgir la proposta de fer un circuit de córrer. Va començar amb la idea inicial de poder córrer en una cinta d'un gimnàs, i a poc a poc, ells mateixos van anar derivant l'activitat fins el que ha estat finalment.

En rotllana van compartir com s'imaginaven el muntatge amb diferents proves com: saltar obstacles, esquivar-los, córrer molt ràpid... també que els hi agradaria que hi hagués una zona de recuperació amb la fruita, l'aigua, eines per fer massatges, infermeria...

Cada infant va escollir i fer el número del seu dorsal, uns de molt alts, d’altres més baixos i entre tots van elaborar alguns cartells per marcar les zones, aprenent a fer les “lletres dobles”. Van pintar el seu interior de diferents colors.

En una tarja penjada, s’apuntava la marca personal de rapidesa i tornaven a provar de superar-se a sí mateixos, si ho desitjaven. D’altra banda apuntaven les activitats que anava triant cadascú.

La col·laboració de les famílies voluntàries ens va ajudar a fer possible el desenvolupament del circuit, vam tenir una jornada molt tranquil·la i agradable.