QUI SOM

Si vols veure la foto més gran, clica.

UNA MICA D'HISTÒRIA L’any 2007 un grup de mares debatien sobre l’escola que volien per als seus fills i filles. Paral·lelament, uns mestres convençuts que una altra educació era possible van trobar amb l’oportunitat que una escola pública de nova creació s’havia d'obrir a Mataró i, per fer-se’n càrrec, van presentar un projecte somiat al Departament d'Educació de la Generalitat. L'equip directiu actual està format per:
  • Maria Rius i Bonjoch, directora
  • Ariadna Vilardebó Morón, cap d'estudis
  • Narcís Móra i Graupera, secretari
L'equip directiu juntament amb la Muntsa Sans Marc, coordinadora del duar de petits, Bastanist Pou Riu, coordinadora del duar de mitjans i la Montserrat Íñiguez i Teruel, coordinadora del duar de grans formen el consell de direcció. I l'equip de mestres l'integren:
  • Mestres de referència a educació infantil: Neus Sánchez i Romero,Muntsa Sans March, Ingrid López i Ventura, Magda Isarn Rius, Judit Nonell i Puigpelat, Laura Ruiz Romero i Mònica Garrido Garcia.
  • Mestres de referència a educació primària: Maria Àngels Garcia Vives, Pau Arboix de la Torre, Ana Reina León, Aina Llorens González, Clara Pelegrin i Bonet, Anna Cot i Juvinyà, Marta Fité i Manils, Rita Montejano Freixinet, Bastanist Pou Riu, Esther Vidal Zúñiga, Maria Belmonte Pérez, Lourdes Fernández Carceller.
I com a especialistes i suport: Elisabet Sarlat Font , Èric Grífol Gironès, Laura Burca i Rubio, David González Caballero, Montserrat Iñíguez Teruel, Míriam Alberton i Llopis i l'equip directiu i de coordinació. També forma part de l'Equip educatiu de l'escola: Laura Pardo i Fernández, Núria Salvanyà i Miralles, Anna Maria Reniu, Marta Massa i Clastre, Paz Zamorano i Muñoz, Laura Lloret i Salinas, Sonia Pérez i Campillo, Sara Dorado de Dios, Sílvia Almenara i Garcia, David de la Rosa, Martí Graner i Ciudad, Francesc Carbonell i Pallarolas, Sandra Rodríguez Montes, Yolanda Bassols Hidalgo, Maye Noelia Diatta, Emili Ruz Satorras i Raquel Sebastian Ruiz.