QUI SOM

UNA MICA D'HISTÒRIA

L’any 2007 un grup de mares debatien sobre l’escola que volien per als seus fills i filles. Paral·lelament, uns mestres convençuts que una altra educació era possible van trobar amb l’oportunitat que una escola pública de nova creació s’havia d'obrir a Mataró i, per fer-se’n càrrec, van presentar un projecte somiat al Departament d'Educació de la Generalitat.

L'equip directiu actual està format per:

  • Maria Rius i Bonjoch, directora
  • Ariadna Vilardebó Morón, cap d'estudis
  • Narcís Móra i Graupera, secretari

L'equip directiu juntament amb la Lourdes Fernández Carceller, coordinadora del duar de petits, Alba Illa Pera, coordinadora del duar de mitjans i la Montserrat Íñiguez i Teruel, coordinadora del duar de grans formen el consell de direcció.

I l'equip de mestres l'integren:

  • Mestres de referència a educació infantil: Neus Sánchez i Romero,Montserrat Sans March, Ingrid López i Ventura ,Núria Alerm Domènech, Lourdes Fernández i Garceller, Magda Isarn, Judit Nonell i Puigpelat,.
  • Mestres de referència a educació primària: Cristina García Quesada, Pau Arboix de la Torre, Núria Lacomba i Agustí, Clara Pelegrin i Bonet, Montserrat Íñiguez Teruel, Anna Cot i Juvinyà, , Marta Fité i Manils, Anna Abelló Garcia, Bastanist Pou Riu, Núria Santos Sumalla, Elisabet Sivilla i Canal i Alba Illa Pera.

I com a especialistes i suport : Esther Vidal Zúñiga, Elisabet Sarlat Font , Laura Burca i Rubio, David González Caballero, Viqui Pujol Miralles, Míriam Alberton i Llopis, Mercè Espanya i Forcadell i l'equip directiu i de coordinació.

També forma part de l'Equip educatiu de l'escola: Laura Pardo i Fernández, Núria Salvanyà i Miralles, Victòria Pérez i Safon, Marta Massa i Clastre, Paz Zamorano i Muñoz, Laura Lloret i Salinas, Sonia Pérez i Campillo, Sara Dorado de Dios, Sílvia Almenara i Garcia, David de la Rosa, Martí Graner i Ciudad, Francesc Carbonell i Pallarolas, Sandra Rodríguez Montes, Yolanda Bassols Hidalgo, Maye Noelia Diatta, Emili Ruz Satorras i Raquel Sebastian Ruiz.