Festa de la bicicleta

El diumenge 9 de juny a les 11h es va celebrar l’esperada festa de la bicicleta!
La festa de la bicicleta és la cloenda del projecte de curs dels nens i nenes de la classe de nombres.
Després de descobrir el perquè de les marees, de la formació dels mars, el perquè de l’aigua salada... es van endinsar en el desgel del pols, el perill dels animals que hi habiten i la imminent inundació de certes illes del Pacífic. Vam veure que tot això passava per l’abús de cotxes, motos, avions i fàbriques...
També vam visualitzar un documental on explicava que hi ha llocs on ho han aturat i han incentivat l’ús de la bicicleta, per exemple. Així que va sorgir la idea de fer una festa de la bicicleta per salvar el planeta!
Vam escollir la data, vam proposar el recorregut, vam trucar a l’Ajuntament per veure com ho podíem fer, vam demanar el permisos, els vam entregar a l’Ajuntament, i també vam fer el seguiment per saber si ens el donaven o no. Vam fer la publicitat (pòsters i vídeo) i la difusió (per les xarxes, pels carrers i per les classes). I moltes coses més!
Els dies previs van ser dies de nervis i preguntes... vindrà gent? Ens farà bon temps? I si no ve ningú? També dies de molta feina... fer vídeos, penjar pòsters...
Diumenge va arribar gent de molts llocs diferents: alumnes, famílies, veïns i veïnes, nens i nens d’altres escoles, gent d’entitats de Mataró... la plaça feia molt de goig i els nens i les nenes de nombres vam estar molt emocionats. Durant tot el recorregut vam cridar : anem amb bicicleta, salvem el planeta! Volem més carrils bici! No volem fums, salvem el planeta!
Va ser un matí genial que volem agrair a totes les persones que ens vau acompanyar. I hem sortit a la tele!!

Minut 13:12
https://mataroaudiovisual.alacarta.cat/mataro-al-dia/capitol/mataro_al_d...
Moltes gràcies! Juntes salvarem el planeta!!