Els espais són ambients de joc, experimentació intuïtiva i de descoberta preparats per l'equip de mestres.
L'alimentació és un aspecte al qual donem molta importància i es tracta en consonància als valors que volem transmetre als infants.
És per això que, d'una banda, tots els nens i nenes de l'escola recomanem que a l'hora d'esmorzar portin fruita i fruits secs o algun altre aliment complementari que sigui saludable i de l'altra, el menjador ofereix una cuina responsable i sostenible, ecològica, de temporada i de proximitat.
Al llarg del matí, els infants es reuneixen per menjar la peça de fruita que cada dia porten de casa. D'aquesta manera, se'ls transmet tant la importància de menjar fruita com la de mantenir una alimentació saludable. A més, durant el matí piquen fruits secs, que els donen l'aportació energètica necessària per arribar a l'hora de dinar.
Pel que fa al menjador, s'ha de destacar que tenim cuina pròpia. En cap àpat se serveix cap tipus de plat precuinat i sempre es prioritzen les tècniques culinàries bàsiques per potenciar tot el gust i el valor nutricional d'una matèria primera de molt bona qualitat.
Els educadors que acompanyen als infants durant l'espai de migdia, són un equip que assumeix la línia educativa de l'escola i que vetlla tant per la consolidació dels hàbits d'higiene com per l'autonomia personal.
Després de dinar, els infants poden jugar tranquil·lament o, si ho necessiten, fer una migdiada a la sala de descans.
Els éssers humans al llarg de la història de la humanitat hem desenvolupat molts llenguatges per expressar-nos estèticament. Som éssers socials i creatius per naturalesa però també en podem aprendre i adquirir els coneixements dels altres.
Petits grups heterogenis que en diàleg interactiu realitzen tasques amb la dinamització d'una persona adulta.
La psicomotricitat, basada en el joc espontani, és una eina que ajuda a reforçar la confiança i la seguretat dels infants.
Els projectes desperten l'interès per aprendre: els coneixements que adquirim van lligats a processos per entendre la vida real.
Al moment de l'entrada i la sortida es talla el carrer Sant Pere durant quinze minuts per a garantir la seguretat dels infants i famílies.
Esmorzem fruita i fruits secs i al menjador tenim cuina pròpia, ecològica, de temporada i de proximitat.
Servei d'Acollida Matinal, Servei d'Acollida Vespertina, activitats complementàries i casals